Info

Majoitus

Huonevaraus tulee tehdä ennakkoon Kirjastopäivien rekisteröitymisen yhteydessä. Huonevarausmaksu maksetaan osallistumismaksun yhteydessä.

Kirjastopäivien kävijöille on varattu rajallinen määrä erikoishintaisia hotellihuoneita. Huonehinnat ovat per vuorokausi per huone ja sisältävät majoituksen sekä aamiaisen, ellei toisin mainita.

Peruutusehto: Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti Taviconille sähköpostitse kirjastopaivat2022@tavicon.fi

Mikäli peruutus tehdään kirjallisesti 13.4.2022 mennessä, palautetaan peruutetusta huonevarauksesta 50 euroa/huone. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai majoitusvarauksiin tulleista muutoksista maksuja ei palauteta. Huonevarauksen voi kuitenkin siirtää kuluitta toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Kirjastopäivien hotellit

Original Sokos Hotel Vaakuna

Possentie 7, 13200 Hämeenlinna
Matka Verkatehtaalle kävellen n. 350m

Original Sokos Hotel Vaakuna on originelli Sokos Hotelli, jossa huokuu vahvasti aitous, onnellisuus, iloisuus ja rentous. Hotelli on ”onnellisten ihmisten hotelli ja ravintola järven rannalla”.

yhden hengen huone 118 euroa.
kahden hengen huone 133 euroa.

Scandic Hämeenlinna City

Raatihuoneenkatu 16, 13100 Hämeenlinna
Matka Verkatehtaalle n. 1,2 km

Viihtyisä ja monipuolinen hotelli Hämeenlinnan keskustan parhaalla paikalla. Täällä nautit vilkkaasta kaupunkielämästä, mukavista huoneista ja hyvästä palvelusta. Päivän päätteeksi voit rentoutua saunassa ja uima-altaalla tai nautit ravintolan herkuista.

yhden hengen huone 110 euroa.
kahden hengen huone 130 euroa.

Lisää majoitusvaihtoehtoja: Hämeenlinnan sivuilta

Hämeenlinnan ravintolapalveluista löytyy tietoa täältä.